Diverse

FOTO Ce făcea noul director general Ionel Dănciulescu la 5 minute după rușinea cu Juventus Colentina, 1-2 » O baschetbalistă de 18 ani i-a pus capac! Reacția lui Dănciulescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 martie 2018

Ionel Dănciulescu, 41 de ani, a fost numit săptămâna trecută director general la Dinamo, iar la meciul cu Juventus Colentina, 1-2, a debutat în noua funcție.

Danciugol n-a mai luat loc pe bancă, așa cum proceda până acum, ci a mers în lojă. După meci, a intrat direct pe Instagram, unde a dat like unei poze postate de o persoană pe care o urmărește: Larisa Ebervein, baschetbalistă în Arad, în vârstă de 18 ani, la fel ca fiica lui Dănciulescu, Diana.

Imaginea a circulat pe paginile suporterilor dinamoviști, cărora nu le-a picat deloc bine activitatea lui Dănciulescu pe rețelele de socializare, după o umilință istorică pentru formația roș-albă. Detalii AICI despre meci!

Reacția lui Dănciulescu

Dănciulescu nu a negat întâmplarea, dar a declarat pentru GSP.RO: "Nu e în regulă ceea ce faceți pentru că pe fata respectivă nu o cunosc personal. E pe lista mea de prieteni și atât, ceea ce insinuați e neadevărat"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.