Liga 1

Bilanț dezastruos pentru "perla" lui Becali: 6 luni fără gol marcat » "Înseamnă că m-am înșelat în privința lui"

Coman are un titlu de campion în CV cu Viitorul și e cotat la 1,5 milioane de euro pe transfermarkt // FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  sâmbătă, 31 martie 2018

Florinel Coman, superatacantul de zeci de milioane de euro al lui Becali, a intrat în a 6-a lună fără gol marcat. Gigi crede că Florinel nu aleargă suficient, asta ar fi explicația prestațiilor dezamăgitoare. 

Florinel Coman are o clauză de reziliere a contractului cu FCSB în valoare de 100.000.000 de euro și face ca suma să pară o glumă din ce în ce mai bună. Cine se va repezi să achite atât pentru un atacant al cărui randament e dezastruos? Sau nu chiar atât, dar cine plătește pentru un fotbalist ofensiv care nu marchează, într-o jumătate de an, niciun gol?

Jucătorul cumpărat de la Viitorul cu 3 milioane de euro a intrat în a 6-a lună fără gol în campionat. A jucat 9 meciuri în această perioadă fără să înscrie. Cea mai recentă reușită a sa a avut loc pe 29 octombrie 2017, în victoria cu 5-2 de la Craiova. Atunci a prins 19 minute pe finalul jocului.

Coman are 16 meciuri și 3 goluri în acest sezon, dar criza din ultimele luni îi strică imaginea și zdruncină încrederea pe care o avea Becali.

Joacă numai câte puțin

Gigi crede că Florinel nu progresează pentru că nu muncește suficient. "La antrenamente li se pun niște aparate care monitorizează tot efortul. Când ceilalți jucători aleargă 10-12 kilometri, el aleargă 7! Dacă nu poate să alerge înseamnă că m-am înșelat eu în privința lui și nu va plăti nimeni sumele mari la care m-am gândit", a comentat Becali la DigiSport.

Capacitatea redusă de efort a lui Coman e ilustrată și de raportul meciurilor pe care le-a bifat jucătorul în acest sezon. Are doar două meciuri întregi în stagiunea curentă! În rest, ori a fost titular și a ieșit pe parcurs, ori a participat la partidă ca rezervă utilizată în timpul jocului. Semne clare că și Dică a sesizat că Florinel nu rezistă suficient.

"Încă mai am încredere în Coman, dar cele mai mari speranțe le am de la Man. Cred că el va fi vândut pe cea mai mare sumă din istorie, dar nu vreau să mai zic suma, că iar va crede lumea că sunt nebun!"
Gigi Becali, patron FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.