Liga 1

Prinde Ianis transferul mult visat de Hagi? Un club puternic din Europa l-a remarcat la ultimul meci: "Vede jocul cu o secundă mai repede decât ceilalți"

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 31 March 2018

Evoluțiile din ultima vreme ale lui Ianis Hagi (19 ani) au atras atenția unor scouteri din Franța, care l-au remarcat pe fiul lui Gică Hagi la amicalul Anglia U21 - România U21, scor 2-1.

Informația a fost confirmată de impresarul Mihai Joița, care a mărurisit că Ianis a fost remarcat de scouterii lui Olympique Lyon.

"Au fost să vadă alți jucatori, urmăreau alți fotbaliști și le-a sărit în ochi Ianis. A făcut un meci extraordinar. Cei de la Lyon au spus că vede jocul cu câteva secunde mai repede decât ceilalți", a declarat impresarul Mihai Joița, potrivit Pro TV. 

Ianis Hagi a fost răscumpărat în această iarnă de Viitorul de la Fiorentina, după o experiență de un an și jumătate la clubul viola. 

Conform transfermarkt, Ianis Hagi valorează în acest moment 750.000 de euro, dar Gheorghe Hagi speră să obțină o sumă mult mai mare pentru fiul său. 

2 goluriși 3 pase de gol a reușit Ianis Hagi pentru Viitorul în 2018, în 6 meciuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.