Liga 1

Alexandru Ioniță trăiește periculos! A răbufnit la adresa lui Dan Petrescu, după remiza de la Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 31 martie 2018

 Alexandru Ioniță II (23 de ani) a evoluat doar 20 de minute în egalul alb dintre U Craiova și CFR Cluj și se consideră nedreptățit de antrenorul Dan Petrescu.

"Am venit la Craiova să nu pierdem. Este bun și un punct pentru noi. Nu putem da timpul înapoi, nu știm ce s-ar fi întâmplat dacă Dan Petrescu ar fi fost pe bancă și nu în tribune.

Știam că nu am postul de titular asigurat când am venit la CFR. Eu m-am pregătit excelent, am jucat bine de fiecare dată când am fost introdus. Este doar decizia lui Dan Petrescu. Eu consider că merit să joc mai mult. 

Steaua nu a meritat acel egal, chiar dacă noi nu am jucat un fotbal plăcut ochiului. Am luat gol la ultima fază.

Ne bucurăm că nu am pierdut cu principalele două contracanditate. Trebuie să câștigăm cu Astra, etapa viitoare. Nu contează că cei de acolo îmi sunt prieteni", a declarat Alexandru Ioniță II la TV Digi Sport. 

Valeriu Bordeanu, "secundul" suspendatului Dan Petrescu, e de părere că echipa sa ar fi meritat să câștige la Craiova. 

"Meciul a fost pregătit pentru a câștiga. Inspirația ultimei pase ne-a lipsit însă. Craiova e un adversar redutabil, foarte puține echipe reușesc să câștige aici. Jucătorii mei au abordat extaordinar meciul și cred că meritam să câștigăm. Așa se câștigă trofee, apărându-te bine. Păcat de starea gazonului, în seara asta a dezavantajat ambele echipe.

Cu siguranță că Ioniță merită să joace mai mult, va veni și vremea lui. Țucudean nu a jucat pentru că avem și alte opțiuni. Probabil va juca etapa viitoare el, iar Omrani va sta pe bancă. Mai e și Balde.

Mai sunt 7 meciuri, vom lupta până la capăt. Și Steaua va juca etapa viitoare cu Craiova, cu siguranță nu îi va fi ușor", a declarat secundul Valeriu Bordeanu, la TV Telekom Sport.

Vezi și: VIDEO+FOTO Dușmanii golului » Craiovenii și clujenii au remizat într-un meci fără ocazii clare. FCSB poate redeveni lider

CLASAMENT PLAY-OFF

PROGRAM ETAPA 3-A PLAY-OFF

Sâmbătă, U Craiova - CFR Cluj 0-0
Duminică, Astra Giurgiu - Viitorul, 18:00
Duminică, FCSB - Poli Iași, 20:45

PROGRAM ETAPA 3-A PLAY-OUT

Concordia Chiajna - FC Botoșani 0-0 
Dinamo - Juventus București 1-2
Sâmbătă, FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș 1-2
Luni, ACS Poli Timișoara - Sepsi, 20:45

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.