Liga 1

Hagi e exuberant după victoria cu Astra din play-off: "Am demonstrat că avem mult talent" » Cum i-a motivat pe jucătorii săi de la naționala U19

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 01 April 2018

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, s-a declarat extrem de încântat de victoria reușită de echipa sa pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-0, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului. 

"Realitatea e că am făcut un meci extraordinar. Am făcut o primă repriză fantastică, puteam să marcăm mai multe goluri. Per total, cred că victoria e muncită. Am avut calitate, ne-am luptat, dar eu zic că avem mult talent și am dovedit că merităm să fim în play-off. Felicitări Astrei, a jucat mai bine decât noi în repriza secundă. 

Am vorbit cu Virgil Ghiță (n.r. - marcatorul primului gol al Viitorului), nu îi dădusem încă oportunitatea de a juca. Normal, trebuie să joace Hodorogea, dar sunt jucători similari. Merita să joace, trebuia să vină și momentul lui. 

Am vorbit cu jucătorii de la naționala U19. Le-am spus să se uite în față. O să aibă atâtea momente frumoase în viață, dar trebuie să uite ce s-a întâmplat. Sunt talentați, învață multe și trebuie să devină jucători extraordinari", a spus Hagi, la TV Telekom Sport. 

VIDEO cu golurile partidei
Vezi aici cronica meciului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.