Liga 1

Controversatul Cioinac a lovit din nou! Gestul care l-a determinat pe arbitru să-l elimine în meciul cu FCSB

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 01 April 2018

Deși Poli Iași a jucat extrem de bine timp de 60 de minute cu FCSB, echilibrul a fost rupt în minutul 69, când Ionuț Cioinac a fost eliminat de arbitrul Adrian Comănescu pentru proteste, chiar la faza premergătoare golului lui Budescu. 

Cioinac a fost nemulțumit de zona indicată de Comănescu pentru executarea loviturii libere, protestând și aplaundându-l ironic pe "central". Comănescu nu a ezitat și i-a acordat mijlocașului al doilea cartonaș galben.

Decizia a stârnit un amalgam de proteste al staff-ului ieșenilor, Flavius Stoican fiind și el la un pas să fie trimis în tribună. 

Cioinac are un istoric controversat în ceea ce privește relația cu arbitrii. În luna noiembrie a anului trecut, acesta a văzut două galbene într-un minut în înfrângerea cu Dinamo, 1-2, după o serie îndelungată de proteste la adresa lui Sebastian Colțescu. După meci, jucătorul ieșenilor a lansat un atac grotesc la adresa lui Sebastian Colțescu: "Vă jur cu mâna pe inimă că nu l-am făcut nesimțit. După tentativele alea de omor (nr. suicid) nu mai gândește"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.