Liga 4

CSA Steaua a plătit 172.000 de lei chirie pentru un teren unde acum e o parcare » Terenul a fost închiriat și 22 de ore pe zi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 aprilie 2018

CSA Steaua a semnat în vara lui 2017 un contract cu firma SC Ana Interactiv Company SRL prin care clubul a plătit 172.000 de lei chirie pentru un teren, în zona Militari, destinat antrenamentelor. În prezent, pe acel teren este o parcare.

Contractul s-a semnat pe perioada august 2017 - iulie 2018, dar între timp a fost reziliat. Pentru acest contract, s-au plătit 171.836 de lei pentru perioada 15 august – 4 decembrie 2017, potrivit ProSport.

În baza acestui contract, semnat de comandantul clubului, Cristian Petrea, juniorii stelişti s-au antrenat 7 zile pe săptămână, iar în august, terenul a fost închiriat chiar și 22 de ore pe zi. În septembrie, steliștii s-au pregătit câte 11,7 ore pe zi, în octombrie s-au antrenat 11,9 ore, iar în noiembrie terenul a fost închiriat câte 13,5 ore pe zi.

Pe acest teren acum este o parcare, iar locul este acoperit cu pietriş, fără a exista iarbă. Într-un colț există două porţi de handbal şi două porţi de fotbal.

"Am semnat un contract pentru închirierea unui teren pentru că centrul de copii şi juniori s-a dezvoltat, între timp a fost reînfiinţată echipa mare, încă două echipe de juniori republicani, grupe de copii de la 2002 la 2010 şi terenurile noastre nu mai făceau faţă. Am reziliat contractul pentru că prin decembrie, nu mai ţin minte exact, antrenorii ne-au spus că terenul nu mai prezenta calitate. E posibil să fie acum parcare"Cristian Petrea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.