Liga 1

Un conducător din Liga 1, dezamăgit de atitudinea lui Ionuț Lupescu: "E puțin probabil ca o astfel de personalitate să își dorească votul nostru"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 aprilie 2018

Adrian Ambrosie, președintele CSM Poli Iași, a vorbit despre alegerile FRF și a dezvăluit o întâmplare cu Ionuț Lupescu, unul dintre candidații la alegerile din 18 aprilie.

"Încă nu avem o decizie foarte clară în privința alegerilor FRF. Încă nu ne-am întâlnit cu toti candidații. Adică nu am vorbit cu domnul Marcel Puscaș. Domnul Ionuț Lupescu și-a programat foarte prost întâlnirea la Iași, știind că noi avem meci la Cluj.

A întârziat trei ore la întâlnire. E puțin probabil ca o astfel de personalitate să își dorească votul nostru. Noi ne vom uita pe proiecte și vom vota cu cel care își va dori să ajute fotbalul românesc", a spus Adrian Ambrosie la Pro X.

Citește și: Avem documentele! Fără licitație și fără licență » Naționala a mers în 2016 la un turneu în Antalya cu o agenție ce nu avea brevet de operare în turism și fără să se fi făcut licitație!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.