Liga 1

MM dezvăluie dialogul pe care l-a avut cu Cioinac » Fotbalistul celor de la Iași ar fi mințit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 April 2018

Mihai Stoica, 52 de ani, a explicat ce a discutat cu Ionuț Cioinac, 27 de ani, fotbalistul ieșenilor eliminat aseară în partida câștigată de FCSB cu CSM Poli Iași, scor 1-0.

După ce a fost eliminat în minutul 69, Cioinac a rămas pe tunel preț de câteva minute, perioadă în care a purtat un dialog cu cei prezenți pe banca lui FCSB, explicat acum de MM.

"Cioinac a fost eliminat, da? Era în tunel cu Bădic şi mi-a zis: «Cum vi se pare o asemenea eliminare?». Era nervos. I-am zis: «Probabil pentru că nu l-a eliminat pe Mendes în prima repriză te-a eliminat acum pe tine».

Cum poate să spună că i-am zis asta la pauză, dacă noi am vorbit abia atunci când el era deja eliminat? El n-a înţeles ce am spus eu.

După meci a fost ofiţerul nostru de presă la el şi i-a zis: «Eşti nebun? Cum poţi să spui că Meme a zis de tine, când el a zis că Mendes trebuia să fie eliminat în prima repriză?». Cioinac a spus atunci că poate n-a înţeles el bine", a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

"La pauză, MM Stoica mi-a zis că arbitrul trebuia să mă elimine din prima repriză și că în a doua repriză sigur voi fi eliminat"
Ionut Cioinac, Poli Iași

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.