Liga 1

Gică Popescu, dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ despre stadioanele pentru EURO 2020 » Când vor fi gata + Mesaj pentru Nicolae Badea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 aprilie 2018

Fostul fotbalist Gheorghe Popescu, 50 de ani, este consilierul pe probleme de sport al premierului și are ca proiect principal pregătirea României pentru a găzdui cele patru meciuri de la Campionatul European de Fotbal din 2020. 

Popescu a anunțat că mâine se rezolvă și ultima problemă a stadionului Rapid și dă asigurări că lucrările vor fi gata în martie 2020.

"Mâine se aprobă și proiectul de la Rapid. Le ajunge din urmă pe cele două, Steaua și Arcul de Triumf. Se va semna contractul de construcție pentru toate. La Steaua începe demolarea mai devreme, în iunie ar putea fi gata. Toate stadioanele vor fi gata în martie 2020.

Dacă nu vor fi contestații, se vor termina. De asemenea, Steaua și Arcul de Triumf vor fi refăcute de la cap la coadă, la Rapid e vorba despre reabilitare. La Dinamo e foarte complicată situația. Nu se va face pe actualul stadion, ci discuția e la velodrom. Sunt foarte complicate lucrurile din punct de vedere juridic. Nu știu de ce nu renunță domnul Badea la acele bunuri ale lui. Dacă el renunța, lucrurile se rezolvau", a zis Gică Popescu la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.