Liga 1

EXCLUSIV Budescu e Messi de România! Detalii despre situaţia petrecută în acest week-end

Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 03 April 2018

FCSB a mai fost salvată o dată de talentul lui Constantin Budescu, la fel cum se întâmplă într-o proporţie chiar mai mare cu starul argentinian Leo Messi în echipa Barcelonei.

Încă un meci pentru FCSB, încă o evoluţie chinuitoare şi încă o dată a fost nevoie să iasă la rampă Budescu pentru ca roș-albaștrii să câştige şi să rămână cu şanse mari în lupta pentru câştigarea campionatului.

Golul marcat din lovitură liberă în poarta Iaşiului a produs două puncte imense, datorită cărora trupa lui Nicolae Dică a trecut pe primul loc, cu un gol peste CFR Cluj.

Aportul lui Costică în acest campionat e unul care creează din perspectiva FCSB-ului o dependenţă faţă de fostul "astral" aproape la fel de mare precum cea a Barcelonei faţă de randamentul celebrului Messi.

Chiar simpla comparaţie exclusiv pe meciurile din această rundă, în Liga 1 şi în LaLiga, creează cel mai solid argument: FCSB, fără golul lui Budescu, n-ar fi câştigat şi n-ar fi trecut pe primul loc, iar Barcelona, cât timp a jucat fără Messi la Sevilla, a avut o prestaţie jenantă, a fost condusă cu 2-0 şi părea că va pierde primul joc de campionat. Valverde l-a introdus însă în ultimele 30 de minute şi aportul lui a fost decisiv: s-a terminat 2-2, iar Messi a marcat golul care a închis tabela!

Alte detalii despre situaţia petrecută în acest week-end și cifre inedite cu Budescu și Messi, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.