Nationala

Florin Răducioiu, prima mutare a lui Lupescu la Federație? Cum comentează fostul mare atacant + Ce spune despre degringolada de la Dinamo

Foto: facebook.com/tribuna0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 April 2018

Florin Răducioiu (48 de ani), fostul mare atacant al "Generației de Aur", a fost prezent la emisiunea "Tribuna 0" de la Europa FM, moderată de Ovidiu Ioanițoaia.

Acesta și-a manifestat încă o dată susținerea totală pentru Ionuț Lupescu la alegerile FRF, lăsând deschisă și posibilitatea de a ocupa o funcție administrativă în viitoarea organigramă a Federației, în cazul în care "Kaiserul" va câștiga scrutinul.

"Cel mai important lucru e ca Ionuț Lupescu să câștige, apoi vom avea timp să vorbim despre asta. M-am gândit în aceste zile, nu mai doresc să antrenez. Am încercat să antrenez o echipă de juniori, am antrenat și Regal Sport, dar consider că pot face cu totul altceva, pe partea administrativă. Vom vedea.

Ionuț Lupescu a fost, este și îmi va fi ca un frate. Stăteam împreună și la națională", a spus Răducioiu.

"Marele Blond" a deplâns situația în care a ajuns echipa sa de suflet și dezvăluie condițiile în care ar accepta un come-back într-o funcție în "Ștefan cel Mare".

"Ca fost jucător și suporter al lui Dinamo, sunt foarte confuz. În momentul de față e o perioadă foarte grea. Am fost director sportiv la Dinamo, a fost o experiență care nu a mers bine. Am stat câteva luni. Cristi Borcea m-a adus. De atunci, n-am mai avut niciun contact cu Dinamo.

Aș veni la Dinamo într-un context diferit. Trebuie să se schimbe foarte multe lucruri. Acum nu aș veni la Dinamo, în viitor poate da", a dezvăluit Răducioiu la Europa FM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.