Stiri nebune

Un aparat foto pierdut în mare, găsit pe plajă după doi ani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 04 April 2018

Ceea ce s-a întâmplat pe o plajă din Taiwan ne demonstrează încă o dată că nu trebuie să ne pierdem niciodată speranța. Un aparat de fotografiat pierdut în mare cu mai mult de doi ani în urmă, a fost găsit pe o plajă din Taiwan de către câțiva școlari și profesorul lor. Dispozitivul a parcurs 250 km de unde a fost pierdut.

Aparatul foto era acoperit de corali și nu părea foarte avariat, mai ales că era într-o husă waterproof. Mai mult decât atât, era încă funcțional!

Ajunși înapoi la școală, elevii care l-au găsit au decis să-l caute pe proprietarul dispozitivului. Au publicat un mesaj pe Facebook, care a fost distribuit de 10.000 de ori, astfel că proprietarul a fost găsit. Este vorba despre Serina Tsubakihara, o tânără japoneză căreia nu i-a venit să creadă că și-a recuperat aparatul după atât de mult timp. Aceasta era în vacanță pe insula Ishigaki când a pierdut aparatul de fotografiat, introdus într-o husă waterproof.

"Făceam scuba diving și am pierdut camera când unul dintre prietenii mei a rămas fără oxigen și a avut nevoie de ajutor", a declarat Serina Tsubakihara, care va merge în luna iunie în Taiwan să le mulțumească personal copiilor și să ia aparatul foto.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.