Liga 4

Se-ncinge derby-ul CSA Steaua - Academia Rapid » Anunțul făcut de alb-vișinii a pus pe jar echipa lui Lăcătuș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 aprilie 2018

Daniel Pancu (40 de ani) va juca, până la urmă, în derby-ul cu CSA Steaua, de pe 14 aprilie, partidă care se va desfășura pe Arena Națională.

Pagina de Instagram a Academiei Rapid a anunțat că Pancu va juca în partida cu CSA Steaua: "Pancone e ok. Va evolua cu Steaua".

Giuleștenii aveau emoții după ce atacantul lor s-a accidentat la piciorul drept în minutul 70 al meciului dintre Academia Rapid și AFC Rapid.

5 goluria marcat Pancu împotriva roș-albaștrilor de-a lungul carierei

76 de goluricontra a 32 de echipe înscris Pancu în carieră

CLASAMENT LIGA 4 - BUCUREȘTI


* Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
* Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
* În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.