Liga 1

EXCLUSIV Jucătorul care și-a reziliat contractul pentru a reveni la Dinamo: "Vrea să joace acolo"

Articol de Vlad Nedelea, Alin Grigore  —  miercuri, 04 aprilie 2018

Patrick Petre (20 de ani) a ajuns la un acord cu Sepsi Sf. Gheorghe pentru rezilierea contractului, deși fusese împrumutat de Dinamo până la finalul acestui sezon.

Mijlocașul n-a confirmat la echipa din Sfântu Gheorghe, dar plănuiește să revină și să impresioneze la Dinamo când se va reface după accidentarea care îl va ține o vreme îndelungată departe de teren.

"Sunt accidentat la genunchi și nu mai pot juca până la vară. Ăsta e motivul rezilierii, trebuie să fac recuperare și durează. La vară mă întorc la Dinamo, însă până atunci am de făcut recuperarea și nu se știe ce se va întâmpla", a declarat Patrick Petre pentru GSP.RO.

Janos Bokor, președintele lui Sepsi, a comentat și el situația: "Ne-am despărțit de comun acord de Patrick Petre deoarece nu e apt 100% pentru a juca. Are probleme la genunchi. Ținând cont că el se va întoarce la Dinamo în iulie, el ne-a rugat să fie lăsat să plece pentru a fi apt începând din iunie pentru Dinamo.

Vrea să joace la Dinamo. Am vorbit cu domnul antrenor și am hotărât că nu-l putem ține aici. Începând de pe 1 aprilie, Patrick se va opera și apoi va reveni la Dinamo. Am informat și clubul Dinamo. Totul e ok. El n-a fost nici la meciul cu Timișoara".

1 gol și 3 pase decisive a bifat Patrick Petre în acest sezon pentru Sepsi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.