Liga Campionilor

VIDEO+FOTO Imagini din autocarul groazei! Cum au trăit jucătorii lui Guardiola atacul huliganilor lui Liverpool

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 05 April 2018

Manchester City a avut o zi de coșmar miercuri. "Cetățenii" au pierdut categoric manșa tur cu Liverpool din sferturile Ligii, scor 0-3, iar înainte de meci au trăit momente de groază după ce autocarul care îi transporta pe Anfield Road a fost atacat de fanii "cormoranilor".

Pe rețelele de socializare au apărut imagini din autocar, momentele terifiante fiind surprinse de Manuel Estiarte, secundul lui Guardiola, fost jucător spaniol de polo pe apă, care a comentat: "N-am cuvinte! Inacceptabil!".

"Am tot vorbit despre asta înainte și am încercat să evităm astfel de situații. Am zis că e suficient să meargă pe o altă rută decât cea obișnuită. Le  cerem scuze celor de la City"
Jurgen Kloop, antrenor Liverpool

"Îi mulțumesc lui Jurgen pentru scuze, știu că nimeni nu se aștepta la asta, mai ales după ce a fost anul trecut în Dortmund. Din fericire nu s-a întâmplat nimic cu jucătorii, știu că ăsta nu e Liverpool, sunt doar 5-10 indivizi. Sper că nu se va mai repeta"
Pep Guardiola, antrenor City

Autocarul care transporta jucătorii lui Manchester City pe Anfield Road a fost atacat cu brutalitate miercuri seara de huliganii lui Liverpool, care și-au vărsat furia aruncând cu torțe și pietre.

A fost nevoie ca un alt autocar să-și facă apariția pentru a-i transporta pe jucătorii lui Guardiola la stadion, dar startul meciului nu a fost întârziat!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.