Liga 1

Bobonete râde de FCSB: "Luni mergem la București să ne luăm mieii"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 aprilie 2018

Cândva membru în galeria echipei care a fost dezafiliată în 2011, comediantul craiovean Mihai Bobonete (37 de ani) a întors armele și susține acum gruparea alb-albastră înființată în 2013. Acesta i-a ironizat pe roș-albaștri înaintea duelului de luni de pe Arena Națională. 

"Pentru noi, oltenii, e o sărbătoare. Luni, mergem la București să ne luăm mieii. Dacă ultima oară au fost 3.000 de olteni la meci, acum vor fi lejer 10.000.

Avem jucători mult mai buni decât FCSB, o să vedeți ce o să facă Mitriță, Băluță și Gustavo", a spus Mihai Bobonete, la Știrile Pro TV.

Într-un interviu acordat anul trecut, Mihai Bobonete declara tranșant că "actuala echipă din Liga 1 e adevărata Universitatea Craiova". Asta în ciuda faptului că actorul relata că frecventa galeria Științei la începutul anilor 2000, adică înainte cu 13 ani ca actuala echipă din Liga 1 să se înființeze. (detalii, aici)

  • Duelul dintre FCSB și U Craiova va avea loc luni, în a doua zi de Paște, de la ora 20:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.