Liga 1

Bratu îl atenționează pe Torje: "Azi nu l-am pus pe cântar, dar sper să fie OK, e spre binele lui"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 06 April 2018

Dinamo a câștigat meciul restant din play-out, 1-0 pe terenul lui FC Botoșani, însă Florin Bratu rămâne cu picioarele pe pământ.

"La Dinamo se vrea performanță, suporterii au fost obișnuiți cu meciuri mari, cu rezultate, trofee, dar noi, din păcate, am rămas repetenți și vrem să dregem lucrurile în play-out.

E important să terminăm pe primul loc pentru a demonstra că există potențial și că neaccederea în play-off a fost un accident", a spus Bratu, în cadrul unei conferințe de presă.

Antrenorul "câinilor" a vorbit și despre problemele pe care le are Gabi Torje la Dinamo: "Azi nu l-am pus pe cântar, dar sper să fie OK, e spre binele lui. El face antrenamente cu noi, nu a fost exclus din lot, a greșit față de echipă și a plătit. Acum, în funcție de ce va arăta la antrenamente, de comportament, vom vedea ce va fi.

Am pretenții de la el dar și de la ceilalți jucători și e normal ca atunci când echipa suferă să strângem rândurile, nu să facem alte lucruri care depășesc sfera fotbalului. Sper că a înțeles. I-am spus încă din prima zi că vreau să contribui și eu la revenirea lui în fotbalul european pentru că a avut probleme în a se integra în ultimul timp".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.