Handbal

Per Johansson încântat de public: "Atmosfera e incredibilă în România! Mi-a fost dor să trăiesc așa!"

Per Johansson (foto: Raed Krishan, GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 aprilie 2018

Per Johansson a spus că a revenit la CSM și cu gândul la fanii români care știu să pună presiune pe adversari ca nimeni altcineva. Și să-și împingă practic echipa de la spate.

- Per, te așteptai la o victorie la 13 goluri diferență?
- Niciodată. Am trăit o seară minunată, ca atâtea altele aici în Sala Polivalentă. E unul dintre locurile minunate în care te simți cu adevărat antrenor, simți pentru ce trăiești și joci handbal!
- Ce a adus Per Johansson în plus la această echipă?
- Cred că mai multă căldură, energie, atitudine, spirit. Mi-am tratat jucătoarele întotdeauna cu respect și am cerut același lucru. Ele au înțeles asta.
- Se poate spune acum că e calificată CSM în Final 4?
- Nu, eu nu pot spune niciodată așa ceva. Mai avem de jucat un meci!
- Cum e echipa din acest sezon, comparativ cu cea de anul trecut?
- Așa cum am mai spus, are mai multă capacitate, mai multă putere, sunt jucătoare noi, Cristina, Amanda, Nathalie. Toată lumea se așteaptă de la noi să câștigăm Final 4, știu că pentru asta sunt aici. Și am încredere sută la sută în fete, în echipă!
- E greu să alegi șapte jucătoare la fiecare meci?
- Nu e greu deloc. Dacă nu joacă Cristina, Bella le treci pe bancă și le odihnești. Și ai pe cine să trimiți în locul lor. Avem o echipă bună, cu jucătoare valoroase, de același nivel. Orice antrenor își dorește asta.
- Ce spui de atmosfera din tribune?
- Incredibil! Ceva de necrezut! Dar și pentru asta m-am întors. Îmi era dor de fani, de căldura pe care o degajă. Cred că publicul din România și cel din Muntenegru sunt printre cele mai călduroase, mai apropiate de echipă.
- Câte zile le vei da liber jucătoarelor după victoria asta?
- Două zile! Asta pentru că sunt Paștile în România. Glumesc! Oricum stabiliserăm să avem două zile pauză!

"Am avut un plan, o tactică, le-am respectat. A ieșit un rezultat incredibil, la care nu speram niciodată. E pentru prima dată când toate am tras parcă în aceeași direcție, ne-am ajutat în apărare și atac. Mai e un meci, dar suntem favorite să ajungem la Budapesta"
Amanda Kurtovic

"A fost o seară neagră pentru noi. Am început bine, am jucat bine 20 de minute, dar apoi nu ne-a mai ieșit nimic. CSM e o echipă senzațională, în fața căreia nu am știut să jucăm"
Ana Gros, Metz

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.