Campionate

Popescu dezvăluie ce l-a impresionat la Barcelona: "Președintele Bartomeu a venit la mine și la Hagi și ne-a spus asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 07 April 2018

Gică Popescu și Gică Hagi au fost prezenți miercuri pe Camp Nou, la meciul Barcelona - AS Roma 4-1, din turul sferturilor UEFA Champions League.

Fostul fundaș a vorbit despre întâlnirea cu președintele clubului catalan, Josep Maria Bartomeu, și a dezvăluit ce l-a surprins.

"Am fost impresionat. Când am ajuns în loja prezidențială de la stadion, președintele Bartomeu a venit la mine și la Hagi și ne-a zis «Vă mulțumesc că ați acceptat invitația noastră». Și ne-a rugat să facem o poză cu el. Mi s-a părut uimitor. De aceea Barcelona e un club mare, știe să respecte valorile.

Ne bucură acest lucru, că președintele unui club pe la care au trecut foarte mulți campioni a vrut să facă poză cu noi și ne-a mulțumit că am venit. Este foarte important că fotbalul românesc are două elemente care îl reprezintă la cel mai înalt nivel", a spus Gică Popescu la TV Digi Sport.

Gică Popescu a jucat la Barcelona între 1995 și 1997, fiind și căpitan al catalanilor. A câștigat Cupa Cupelor, Cupa Spaniei și Supercupa Spaniei.

Citește și: Gică Popescu este tranșant: "Dacă asta nu e Steaua, atunci care e? Au luat-o extratereștrii? Eu știu că asta e Steaua"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.