Handbal

KASTAMONU - SCM CRAIOVA 22-23 // Victorie SENZAȚIONALĂ! Pas mare pentru finala Cupei EHF! Bravo, fetelor!

Articol de Marian Ursescu  —  Saturday, 07 April 2018

SCM Craiova a obținut o victorie fantastică în meciul tur din semifinalele Cupei EHF la handbal feminin, impunându-se pe terenul turcoaicelor de la Kastamonu, scor 23-22. 

SCM Craiova e aproape de o calificare istorică în finala Cupei EHF. La doar a doua participare în cupele europene, echipa pregătită de Bogdan Burcea a făcut un pas imens spre accederea în finală.

Sâmbătă după-amiază, Zamfir, Elisei și compania au câștigat în Turcia, 23-22. A fost un meci nebun în care SCM Craiova a fost condusă, la un moment-dat cu 5 goluri diferență: 14-9, 15-10. Kastamonu a avut, de altfel, patru lungimi avans la pauză.

În repriza a doua, SCM Craiova s-a apărat însă excelent și a întors rezultatul! Paradele Florentinei Stanciu au dat încredere echipei. Joc foarte bun și pentru Zamfir, Pricopi, Elisei, Țicu, care s-au bătut continuu cu apărarea otomană.

Craiova a avut probleme pe pivot și pe partea dreaptă, acolo unde rusoaica Uskova a fost greu de anihilat. SCM Craiova a condus și cu trei goluri diferență, 22-19 și 23-20, dar a tremurat în ultimele secunde pentru un succes care-i conferă prima șansă la calificarea în finală.

  • Manșa secundă se va disputa sâmbăta viitoare, la Craiova, cu 5.000 de oameni în tribună!
  • În celălalt meci din semifinale, Viborg (Danemarca) a trecut cu 34-31 de Vipers Kristiansand (Norvegia).
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.