Stranieri

VIDEO Umilință după umilință pentru Marius Șumudică în Turcia » Înfrângere usturătoare pentru Kayseri în meciul de azi » Ce spunea românul înainte de startul partidei

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 aprilie 2018

După 0-5 pe teren propriu cu Fenerbahce, Kayserispor, echipa antrenată de Marius Șumudică, a suferit o nouă înfrângere umilitoare în Turcia.

Kayseri a fost pulverizată pe terenul lui Trabzonspor, scor 0-4, după ce în minutul 50 scorul era 0-0.

Cu Silviu Lung și Săpunaru pe teren, Kayserispor a făcut o primă repriză solidă, dar s-a prăbușit inexplicabil în partea a doua a meciului. Trabzonspor a marcat de 4 ori în 23 de minute, după reușitele lui Omur (53), Yazici (62), și "dubla" lui Yilmaz (66, 76).

Kayserispor e pe 7 în Turcia, cu 41 de puncte, și trece printr-o formă dezastruoasă: are patru înfrângeri în ultimele 5 meciuri din campionat.

"Dacă învingem la Trabzonspor, mă întorc la Kayseri pe jos", a declarat Șumudică înaintea meciului, potrivit Krampon Sports. Românul făcea referire la distanța uriașă dintre cele două orașe, nu mai puțin de 643 de kilometri.

Trabzonspor - Kayserispor 4-0Au marcat: Omur '53, Yazici '62, B.Yilmaz '66, '76TEXT / VIDEO

Silviu Lung și Cristi Săpunaru au fost integraliști, în timp ce foștii steliști Boldrin și William de Amorim au intrat pe teren în repriza secundă. 

Echipa de start a lui Kayseri: Lung jr. - Tiago Lopes, Kana-Biyik, Gulen, Săpunaru, Kas -Turuc, Cinaz, Mendes - Bulut, Kravets

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.