Liga 4

VIDEO Steaua și Rapid și-au făcut încălzirea pentru derby-ul de săptămâna viitoare » Ce au făcut azi + cum arată situația din clasament

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 07 April 2018

CSA Steaua și Academia Rapid și-au făcut încălzirea pentru derby-ul de săptămâna viitoare din Liga 4-a.

Roș-albaștrii s-au impus la limită, scor 1-0, pe terenul lui AS Tricolor. Golul echipei antrenate de Ion Ion a fost reușit de Predescu, care a înscris după o pasă inspirată venită de la Răsdan.

O victorie mult mai convingătoare a obținut Academia Rapid, care a învins-o cu 3-0 pe Comprest GIM, într-un meci disputat pe teren propriu.

Golurile giuleștenilor au fost reușite de Bărbălău, Burlacu și Vlada. (VIDEO, AICI)

Academia Rapid e lider, cu 53 de puncte, în timp ce Steaua se află pe locul secund, cu 51 de puncte.

* Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
* Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
* În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.

CSA Steaua - Academia Rapid se joacă sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19:45. Partida va avea loc pe Arena Națională și va fi în direct la TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.