Handbal

Final Four aproape stabilit! Nicio surpriză în prima manșă a sferturilor Ligii Campionilor la handbal: 3 din 4 au fost și în ultimii doi ani

Articol de Marian Ursescu  —  duminică, 08 aprilie 2018

Echipele care vor merge în Final Four-ul de la Budapesta, pe 12/13 mai, se știu deja după prima manșă din sferturile de finală.

CSM București e singură echipa care a câștigat pe teren propriu, 34-21 cu Metz. În rest, echipele oaspete s-au impus în deplasare, și și-au acontat deja biletele pentru Final 4!

Gyor a câștigat la Podgorica 26-20, deși echipa lui Ambros Martin a avut trei absente importante: Nora Mork, Zsuzsanna Tomori și Nycke Groot. Anita Gorbicz și Eduarda Amorim au fost însă formidabile și au pus umărul la o victorie la scor. Returul de la Gyor e o formalitate.

Rostov Don ar putea ajunge în premieră în Final 4, lăsând încă o dată acasă echipa maghiară FTC Budapesta. Campioană Rusiei a câștigat sâmbătă, la Budapesta, 31-29, și e acum mare favorită la calificare.

Vardar Skopje s-a impus și ea în Danemarca, 24-23 cu Midtjylland. De remarcat că Gyor, CSM București și Rostov Don au făcut parte din aceeași grupa principala, doar Vardar Skopje putându-se califică după partea cealaltă de tablou!

CSM București, Vardar Skopje și Gyor s-au calificat în Final Four și în 2016 și 2017, singura noutate putând fi Rostov Don.

Rezultate sferturi de finală, manșă tur
CSM București - Metz Handball 34-21
Midtjylland - Vardar Skopje 23-24
Buducnost - Gyor Audi ETO 20-26
FTC Budapesta - Rostov Don 29-31

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.