Liga 1

Dan Petrescu, un nou răspuns pentru MM Stoica și FCSB! Marea temere a antrenorului de la CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 April 2018

Dan Petrescu continuă războiul declarațiilor cu Mihai Stoica, oficial al FCSB. Cel din urmă a făcut anunțul cum că tehnicianul CFR-ului s-ar fi înțeles deja cu o echipă din China, urmând ca Edi Iordănescu să vină pe banca ardelenilor. 

Totuși, Petrescu demontează spusele lui MM și îi răspunde acestuia ironic. Are însă o temere legată de faptul că fotbaliștii săi s-ar putea influențați de cele auzite în ultima vreme. 

"Dacă CFR poate să aibă doi antrenori în acelaşi timp, să aibă doi! Dinspre ce echipă se vehiculează? (n.r. că Edi Iordănescu s-a înţeles cu CFR) Dinspre aceeaşi echipă.

Nu mă interresează cu cine negociază. E normal că fiecare are tactica lui şi sunt convins că e o tactică a lor. El a declarat (n.r. Mihai Stoica), presa a preluat... Toată România a scris asta şi oamenii de rând citesc şi zic: Uite, Petrescu pleacă în China şi oamenii cred asta.

Sper că jucătorii sunt maturi, că oamenii din club sunt maturi şi înţeleg de unde vin. Cei din conducere clar înţeleg. Acum sper să aibă şi jucătorii maturitate şi să înţeleagă că se încearcă o destabilizare", a spus Dan Petrescu conform TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.