Liga Campionilor

Surpriză neplăcută pentru Guardiola înainte de returul din Liga Campionilor, Manchester City - Liverpool: "Amintiți-vă ce-a fost anul trecut!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 April 2018

Spaniolul Mateu Lahoz (41 de ani) va arbitra partida retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Manchester City - Liverpool, scor 0-3 în prima manşă. 

UEFA l-a desemnat pe Mateu Lahoz la returul dintre Manchester City şi Liverpool de marți, lucru care nu-l va bucura pe antrenorul "cetățenilor", Pep Guardiola. Centralul spaniol a fost luat în colimator de antrenorul lui City după duelul cu Monaco din ediţia trecută a Ligii Campionilor.

"Cetăţenii" au fost eliminaţi în optimile sezonului trecut de Monaco după o dublă manşă încheiată la egalitate, 8-8 (1-3 la Monaco şi 5-3 pe Etihad).

"Amintiţi-vă ce s-a întâmplat anul trecut. Era 1-1 contra lui Monaco, acasă, când am avut un penalty clar şi eliminare după un fault asupra lui Aguero. Arbitrul spaniol nu l-a acordat. În loc să fie 2-1 pentru noi au trecut ei în avantaj. Aceste mici detalii sunt foarte importante", a declarat Guardiola la finalul manşei tur cu Liverpool, 0-3 acuzând câteva decizii ale "centralului" neamț Felix Brych.

Returul dintre Manchester City şi Liverpool se joacă marţi, de la 21:45, şi e liveTEXT pe GSPro şi în direct pe TV Telekom Sport și Pro TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.