Liga 1

VIDEO CFR Cluj, pas greșit în lupta pentru titlu în Liga 1 » Final plin de dramatism în 1-1 cu Astra! Cum arată acum clasamentul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 aprilie 2018

CFR Cluj a remizat acasă cu Astra, scor 1-1, și a urcat provizoriu pe prima poziție a clasamentului în Liga 1. A pierdut însă două puncte vitale în lupta la titlu.

Astra Giurgiu a încurcat-o pe CFR Cluj în lupta pentru campionat. Gigi Mulțescu, aflat la primul meci pe banca giurgiuvenilor, a trimis în teren o formulă defensivă, care i-a încurcat vizibil pe ardeleni.

CFR Cluj a suferit până în minutul 53 al meciului cu Astra. Golul descătuşării a venit după o centrare excelentă a vârfului Ţucudean, 26 de ani. Vinicius, rămas în atac după o fază fixă eşuată, s-a înălţat dintre 3 apărători adverşi şi a reluat imparabil cu capul.

Egalarea a venit nesperat pentru fosta campioană a României. Un corner din partea dreaptă executat lung l-a găsit pe polonezul Polczak. Acesta s-a înălțat dintr-un marcaj visător și a dat peste cap calculele în lupta pentru titlu.

Astra a rezistat, în ciuda faptului că a rămas în 10 în prelungirile partidei. Giurgiuvenii au avut și o șansă uriașă de a înscrie în final, prin Bejan.

CFR Cluj - Astra 1-1
Au marcat:
Vinicius '54 / Polczak '81
TEXT / VIDEO

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Hoban, Djokovic - Deac, Culio, Ioniţă - Ţucudean
Rezerve: Vâtcă - Mureşan, Peteleu, Păun, Mailat, Costache, Omrani
Antrenor: Dan Petrescu

Astra: Iliev - Belu, Polczak, Erico, Radunovic - Mrzljak, Dandea - Balaure, Seto, Stan - Abang
Rezerve: Lazar - L. Buş, Moise, Butean, V. Gheorghe, Culda
Antrenor: Gigi Mulțescu

Arbitru: Radu Petrescu / Asistenți: Adrian Ghinguleac și Mircea Grigoriu (toți din București) / Rezervă: Florin Marcu (Oradea) / Observator: Nicolae Grigorescu (Timișoara)

Etapa a 4-a din play-off:
CSMS Iași - Viitorul 0-2
CFR - Astra 1-1
Luni, 20:45 FCSB - U Craiova

clasament:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.