Ciclism

ŞOC în Paris-Roubaix: ciclistul Michael Goolaerts a murit la spital, în urma unui accident din timpul cursei!

Michael Goolaerts

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 aprilie 2018

Ciclistul belgian Michael Goolaerts, 22 de ani, a murit după ce a suferit un stop cardiac în urma unui accident în cadrul cursei Paris-Roubaix.

"Michael a murit la spitalul din Lille, la 22:40, în prezența membrilor familiei și a celor dragi. A făcut stop cardiac, iar medicii nu l-au putut salva", sună comunicatul oficial al echipei sale, Vérandas Willems–Crelan.

Goolaerts fusese transportat de urgenţă la spitatul din Lille după un accident suferit în cursa-monument de ciclism Paris-Roubaix. 

După 97 de kilometri de cursă, pe a doua secţiune de pavate, belgianul Goolaerts (Vérandas Willems–Crelan) a fost implicat într-un accident teribil. S-a prăbuşit şi a rămas inconştient pe marginea drumului. 

Cei de la Le Figaro au anunțat la momentul respectiv că rutierul a fost resuscitat la faţa locului şi transportat de urgenţă cu elicopterul la spitalul din Lille. Din păcate, sportivul nu a mai putut fi salvat.

peter SAGAN, PRIMA VICTORIE în paris-roubaix

Slovacul Peter Sagan, campionul mondial, a obţinut primul trofeu din carieră în Paris-Roubaix. Rutierul în vârstă de 28 de ani al echipei Bora-Hansgrohe a evadat împreună cu campionul Elveției, Silvan Dillier (Ag2R), pe care l-a învins fără probleme în sprintul de pe velodromul din Roubaix.

Sagan devine al 11-lea ciclist din istorie care reușește dubla Turul Flandrei / Paris-Roubaix în carieră și primul campion mondial care se impune în Roubaix după francezul Bernard Hinault, în 1981. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.