Liga 1

Și-au pierdut răbdarea! Jucătorii CFR-ului, huiduiți la finalul remizei cu Astra + Reacția amuzantă a lui Petrescu la declarația lui Mulțescu

Articol de Raymond Füstös  —  Sunday, 08 April 2018

Bifând cel de-al treilea rezultat de egalitate consecutiv în 1-1 cu Astra, "feroviarii" și-au complicat situația în lupta pentru titlu și au înfuriat publicul clujean.

CFR a "reușit" să repete din nou scenariul din meciurile de pe teren propriu cu Poli Iași și FCSB, fiind egalată pe final de partidă, după ce deschisese scorul. Jocul slab al CFR-ului a fost taxat de suporterii clujeni, care i-au huiduit copios la finalul partidei cu Astra pe elevii lui Dan Petrescu. De furia spectatorilor n-a scăpat nici "Bursucul", existând voci în tribună care i-au cerut demisia tehnicianului de la CFR.

"Au marcat la singura ocazie de gol pe care au avut-o. A fost mare dezamăgire în vestiar. Clar e cea mai slabă repriză de când sunt aici. N-aș vrea să comentez reacția suporterilor. Aș fi dorit să ciocnim ouă mâine, dar nu avem starea necesară", a declarat tehnicianul clujenilor, Dan Petrescu, 50 de ani.

Deși supărat pe rezultat, Petrescu a ținut să dea o replică amuzantă lui Mulțescu, 66 de ani, antrenorul Astrei menționând anterior că "Bursucul" l-a bătut în ultima partidă de tenis jucată împreună.

"Meciul acela încă nu s-a terminat. Mai bine mă bătea el la tenis și îl băteam eu astăzi!", a declarat tehnicianul " feroviarilor".

Etapa a 4-a din play-off:
CSMS Iași - Viitorul 0-2
CFR - Astra 1-1
Luni, 20:45 FCSB - U Craiova

CLASAMENT:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.