Liga 1

EXCLUSIV Prima reacție a LPF pe incidentul șocant de la Juventus - Sepsi: "E România 2018, nu Evul Mediu!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 09 April 2018

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au comentat pentru GSP.ro derapajul incredibil al celor de la Juventus, care înaintea meciului pierdut cu Sepsi, 0-2, jucat la Voluntari, au pus la stația de amplificare injurii, versuri xenofobe și care incită la violență! (DETALII AICI)

"Discursul urii nu are ce căuta în fotbalul românesc. Ne aflăm în România, în 2018, nu în Evul Mediu! Jucătorii nu au nevoie și nu au cerut îndemnuri rasiste. Dacă persoane din cadrul clubului aleargă după like-urile a 10 idioți, îi asigurăm ca sunt pe o cale greșită! Nu tolerăm și nu vom tolera așa ceva! În plus, suntem convinși că nici suporterii nu și-ar da OK-ul pe o astfel de comunicare comunistă care încearcă să găsească un dușman de clasă", au comentat oficiali ai Ligii pentru GSP.RO.

Din informațiile pe care le avem în acest moment, observatorul partidei din partea LPF, Constantin Stătescu, a auzit melodia la stația de amplificare și a notat derapajul, iar la finalul partidei îl va detalia pe larg pentru ca raportul acestuia să ajungă de urgență pe masa Comisiei de Disciplină a FRF, cea care va judeca miercuri cazul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.