Liga 1

FOTO Scandal URIAȘ la FCSB - U Craiova, după ce fanii lui CSA Steaua s-au infiltrat și au afișat un mesaj imens!

+5 Foto
Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 aprilie 2018

Fanii celor de la CSA Steaua au fost prezenți la FCSB - Craiova și au afișat în repriza secundă un mesaj de promovare a meciului cu Rapid, fapt ce a stârnit un scandal general pe Arena Națională. 

Un mesaj uriaș cu textul "14.04.2018 Steaua București umple Național Arena" a fost afișat la inelul intermediar al tribunei a doua. Suporterii celor de la FCSB au reacționat instantaneu, au huiduit și le-au cerut forțelor de ordine să îndepărteze mesajul.



Responsabilii cu ordinea au capturat pânza, dar a urmat o decizie controversată: au dus-o în Peluza Roș-Albastră, unde a fost motiv de discordie. Fanii FCSB au vrut să îi dea foc, dar au fost opriți de aceiași oameni care le-au oferit materialul. A urmat un meleu general, iar spiritele s-au calmat abia după parlamentări prelungite. 

Citește și: FOTO Nimeni nu a observat asta la TV » Imagine genială surprinsă între băncile de rezerve la FCSB - CS U Craiova: "E Benone cu perucă!" :D

VIDEO + FOTO Ciocnire violentă în finalul primei reprize la FCSB - Craiova! Ambulanța a intervenit de urgență! Se impunea cartonașul roșu?

FCSB - Craiova / "Au fugit" de suporteri! Cum și-a sabotat FCSB fanii cu Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.