Liga 1

EXCLUSIV Vor să-și repare greșeala » Dinamoviștii încearcă să readucă un fotbalist exilat în mandatul lui Contra

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 aprilie 2018

Dinamo îl vrea din vară pe Claudiu Bumba, din nou, realizând ce eroare a făcut când l-a lăsat să plece liber în septembrie 2017. Claudiu le-a marcat de 3 ori ”câinilor” după ce-a părăsit echipa.

"Câinii" au realizat greșeala făcută toamna trecută, atunci când au permis plecarea, gratis, a lui Claudiu Bumba. Și-l vor înapoi în "haită" din vară, mai ales că jucătorului îi expiră contractul la finalul sezonului. Mijlocașul de bandă de 24 de ani a marcat de fiecare dată în poarta roș-albilor în cele trei partide directe dintre Dinamo și Chiajna ce-au urmat despărțirii pe cale amiabilă din septembrie 2017! Iar cu acest detaliu, Bumba i-a convins pe "câini" că au cedat prea ușor un fotbalist de viitor, care nici nu avea un salariu foarte mare și care s-ar putea integra ușor în plafonul maximal din ediția viitoare, salariu maxim de 7.000 de euro pe lună.

Prinde viață cu "câinii"

Claudiu a marcat și sâmbătă seară, la ultima fază a meciului, fiind din nou cel mai bun jucător al Concordiei. De fapt, în 2018, Bumba are numai două reușite, ambele în confruntările cu "câinii"! Fotbalistul nu a luat o decizie în privința viitorului său, nefiind exclus să continue la Chiajna, mai ales că este apreciat la formația ilfoveană. Ardeleanul a vorbit întotdeauna apreciativ despre Dinamo și după plecarea din Ștefan cel Mare, fiind aplaudat mereu de către suporteri.

Toamna trecută a părăsit "haita" întrucât nu mai primea șanse din partea lui Cosmin Contra, care a informat conducerea că Bumba nu intră în vederile sale. Vasile Miriuță, pe atunci antrenor al ilfovenilor, l-a convins să semneze, chiar cu câteva zile înainte ca "Tati" să lase Chiajna pentru Dinamo, tehnicianul regretând ulterior decizia! 

goluri și 2 assist-uri are căpitanul Chiajnei în acest sezon pentru ilfoveni în 19 meciuri

2goluri și o pasă decisivă a bifat Claudiu pentru Dinamo în 2017

"Mie îmi pare rău că nu m-am impus la Dinamo, dar n-a depins doar de mine. Vreau să le mulţumesc suporterilor echipei, care indiferent de vreme, indiferent de distanţă au fost lângă noi şi ne-au purtat în atâtea rânduri spre victorie"Claudiu Bumba, mijlocaș Concordia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.