Liga 1

Cornel Dinu îl atacă pe Dică: "Schimbarea lui Budescu a fost o combinație de nervi și ordin din tribună" » Ce a remarcat la antrenor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 aprilie 2018

Cornel Dinu a vorbit despre conflictul dintre Constantin Budescu și Nicolae Dică de la meciul FCSB - CSU Craiova (Detalii aici).

Dinu l-a criticat pe antrenorul stelist și a spus că schimbarea lui Budescu a fost dictată de la tribuna oficială.

"Dacă îl privim cu atenţie pe Dică, nu sunt psiholog, dar îmi dau seama că în faţa unui detector de minciuni se vede nesiguranţa exprimării lui Dică. El minte și se justifică într-un fel, spunând că Budescu era accidentat, despre ceea ce Budescu nu spune absolut deloc. Se vede clar că Dică nu are experienţă la acest nivel pentru un jucător capricios, un jucător care îţi câştigă meciurile.

Este foarte simplu cu el. Intri cu el de la început şi îl laşi până la sfârşit, ori îl scoţi cu câteva minute dacă dă seme de epuizare. În niciun caz nu îl scoţi la pauză! Dică l-a scos pe un moment de nervozitate şi cred că a fost o combinaţie din acest punct de vedere și un ordin din tribuna oficială executată la nivelul gazonului", a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Citește și: Becali intervine abrupt în noul conflict de la FCSB: "Îi răspund eu lui Budescu, dacă Dică nu a vrut"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.