Liga 4

ULTIMA ORĂ Intră în istorie! Numărul de bilete vândute pentru CSA Steaua - Academia Rapid depășește orice imaginație

FOTO: Facebook @Academia Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 aprilie 2018

Peste 36.000 de bilete au fost vândute și rezervate până în acest moment pentru meciul dintre CSA Steaua și Academia Rapid. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport, sâmbătă, de la 19:45. 

 Cozile de zeci de persoane de la casele de bilete din Ghencea și Giulești confirmă interesul enorm pentru CSA Steaua - Academia Rapid.

Pe lângă peluzele rezervate celor două galerii, surse din rândul organizatorilor afirmă că încă 12.200 de tichete au fost rezervate sau vândute până în acest moment. 

 Citește și: Steaua și Rapid forțează recordul: cea mai mare asistență de Liga a 4-a din istoria modernă a fotbalului!

Prețuri:

Peluze: 15 lei
Tribuna 2: 20 lei
Tribuna 1, inel 2 şi 3: 25 lei
Tribuna VIP: 30 lei


* Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
* Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
* În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.