Liga 1

EXCLUSIV Cântecul xenofob ar fi venit de la patronul lui Juventus! Noi detalii despre melodia obscenă de la Voluntari-Sepsi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 10 April 2018

Ancheta continuă după evenimentele de ieri de la meciul dintre Juventus și Sepsi Sfântu Gheorghe, meci jucat la Voluntari și terminat cu victoria oaspeților, 0-2.

Cu o jumătate de oră înainte de startul partidei Juventus București - Sepsi Sf. Gheorghe, încheiată 0-2, la stația de amplificare a arenei din Voluntari s-au putut auzi injurii, versuri xenofobe și care incită la violență!

În raportul observatorului Constantin Stătescu se arată că Paul Terteleac, directorul general executiv de la Juventus București, a recunoscut că a primit stick-ul cu muzică de la unul dintre șoferii patronului Ion Ciuclea, un anume Tavi. De asemenea, raportul este încheiat cu ideea: "difuzarea acelui cântec a fost un gest reprobabil care dăunează Ligii 1". 

De asemenea, în raportul Jandarmeriei clubul Juventus a primit doar avertisment, fiind la prima abatere. Și la club a început o anchetă internă pentru găsirea vinovaților, anunță surse apropiate clubului. Nu este exclus ca Paul Terteleac să fie chiar suspendat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.