Liga 1

ULTIMA ORĂ Gigi Becali a sunat în cantonamentul FCSB-ului și a vorbit cu Budescu: "Vreau disciplină! O familie de români nu câștigă într-o viață atâția bani!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 aprilie 2018

Gigi Becali a vorbit despre gestul lui Constantin Budescu, cel care a fost foarte nemulțumit că a fost schimbat în FCSB - U Craiova, 2-0. Patronul FCSB recunoaște că a avut o discuție cu fotbalistul său și a explicat totul în direct la TV Digi Sport. 

"Nu-l sancționăm pe Budescu. Am vorbit cu el chiar azi. A înțeles ce i-am zis. L-am întrebat dacă ne mai bazăm pe el. I-am zis că nu vreau altceva decât să-și respecte meseria, fiindcă ia 30.000 de euro pe lună. O familie de români nu câștigă într-o viață atâția bani! I-am zis că nu stabilește el când e scos de pe teren. A înțeles până la urmă și ne-a spus că ne putem baza pe el.

I-am zis că eu nu vreau să existe respect, ci să-și facă datoria pentru bani. I-am mai zis să nu mai comenteze la arbitru, orice s-ar întâmpla, nici el, nici Alibec. Nimeni! Nu vreau protestatari prin echipă. Vreau disciplină! Mi-a spus că a exagerat, așa că l-am iertat. Eu i-am dat 30.000 pe lună, îi recunosc meritele, dar a fost plătit.

Nu l-am folosit gratis! Nu cred că se va mai repeta acest lucru. Dacă se va repeta, o să vedeți. Știu ce se întâmplă! Nu spun pentru a nu se pierde acel mic respect care a mai rămas. I-am zis că Steaua nu stă într-un singur jucător. Niciodată nu se va întâmpla asta. Dacă se va mai întâmpla, o să pierd banii pe care am să îi mai dau și va fi spectator. Dacă el rămânea ieri în teren, pierdeam meciul", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.