Liga 1

Surpriză! Craiova ar fi exclus din lot cel mai important jucător: "Are probleme de comportament"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 10 April 2018

CS U Craiova l-ar fi pedepsit pe Alexandru Băluță, care a atacat antrenorul după meciul de ieri.

Surse GSP.ro anunță că Alexandru Băluță ar putea fi scos temporar din lotul Craiovei. Cel care urmează să ia decizia finală este chiar antrenorul Devis Mangia.

Fotbalistul ar putea fi chiar amendat, dar clubul încearcă să rezolve într-o manieră amiabilă conflictul, pentru ca tensiunile să nu escaladeze la nivelul întregului lot.

Mai mult ca sigur, Alexandru Băluță nu va fi inclus în lot pentru partida din play-off cu Poli Iași, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20:45.

La TV Digi Sport, acolo unde moderatorul Radu Naum a anunțat și el că ar fi probleme cu Băluță, Narcis Răducan a subliniat faptul că fotbalistul Craiovei are probleme de comportament.

"Nu poţi să îi iei la pachet pe Budescu şi pe Băluţă. Budescu a ţinut echipa în spate. El e foarte bine plătit şi joacă foarte bine. La el ar trebui să se dea doar o amendă.

Nu e un jucător conflictual, doar a avut o ieşire anormală. E un jucător care te ajută fotbalistic şi e cuminte, în general. Eu nu am auzit să creeze alte conflicte. Nu poţi să îl dai afară pentru o declaraţie. La Băluţă sunt şi probleme de disciplină.

Eu am auzit că Mangia a vrut să îl pedepsească prin decizia de aseară. La el nu au fost deloc reuşite în ultimul timp şi au fost şi altfel de probleme", a spus Răducan.

 Vezi și:Cătălin Țepelin despre Budescu, Băluță și alți zmei de Liga 1: “Unde se termină decența și începe vedetismul?”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.