Liga Campionilor

VIDEO + FOTO Faze controversate în City - Liverpool » Arbitrul le-a anulat ”cetățenilor” un gol PERFECT VALABIL!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 10 April 2018

Returul sferturilor de finală din Champions League dintre Manchester City și Liverpool nu a fost lipsit de momente controversate.

  • Fault la golul de 1-0?

În minutul 2, Sterling l-a împins în margine pe Virgil Van Dijk, fază la care arbitrul putea acorda fault. Fundașul de 75 de milioane de lire al lui Liverpool a pasat greșit, iar balonul a ajuns în posesia lui City. Sterling l-a preluat și i-a oferit un assit perfect lui Gabriel Jesus, care a deschis scorul. (VEZI VIDEO)

  • Gol anulat degeaba!

În minutul 42, arbitrul greșit grav când a anulat aiurea golul marcat de Sane. De Bruyne a aruncat un balon în careul adversar, Karius a boxat în piciorul lui Milner, iar mingea a ajuns în fața porții la Sane, care a trimis-o în plasă. Jucătorul lui City era în poziție de ofsaid, însă ”centralul” n-a observat că mingea venise spre el de la un adversar. (VEZI VIDEO)

  • Penalty la Milner? 

În minutul 30 Bernardo Silva a preluat o minge în careu, a tras, iar Milner a blocat mingea cu mâna. Arbitrul a lăsat jocul să continue deși pe reluări se vede că mingea îl lovește în mână pe fotbalistul lui Liverpool 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.