Liga Campionilor

AS ROMA - BARCELONA 3-0 // Declinul unui imperiu? Blocaj incredibil al Barcelonei pentru al 3-lea an la rând + coincidența care s-ar putea repeta în acest sezon

Privirea deznădăjduită a lui Messi prevestește inevitabil sfârșitul unei ere // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 aprilie 2018

Barcelona a șocat toată suflarea fotbalului european, fiind eliminată de AS Roma în sferturile de finală din Liga Campionilor. Catalanii au pierdut cu 0-3 returul de pe Olimpico, după ce în tur câștigaseră cu 4-1

Messi&co. se văd eliminați astfel pentru al treilea sezon consecutiv în sferturile Ligii. Prag pe care nu l-au mai depășit din 2015, când ridicau deasupra capului ultima Ligă, cucerită în fața lui Juventus. 

Dacă acum au fost eliminați de Roma, catalanii pierdeau în sferturile sezonului trecut în fața unei alte echipe din Italia, Juventus. Torinezii au învins-o pe Barcelona cu 3-0 în tur și au rezistat în returul de Camp Nou, 0-0. 

În urmă cu doi ani, Barcelona era învinsă în sferturi de Atletico Madrid, 2-3 la general. 

Precedentele eliminări ale Barcelonei au la bază și două coincidențe: echipele care i-au scos pe catalani din Ligă în ultimii doi ani aveau să joace finala, iar ambele să fie învinse în ultimul act de Real Madrid. Lucru care s-ar putea repeta în acest sezon!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.