Liga 4

Jucătorii roș-albaștri nu sunt surprinși de interesul masiv pentru derby-ul de sâmbătă: "Joacă Steaua, echipa asta mereu atrage suporterii"

Articol de Vlad Nedelea  —  miercuri, 11 aprilie 2018

Venit în iarnă de la Chiajna, Florin Răsdan s-a integrat rapid la CSA Steaua, unde a devenit jucător de bază. Mijlocașul care vineri împlinește 23 de ani așteaptă cu nerăbdare duelul cu Academia Rapid de sâmbătă. 

"Cu siguranță o să fie o atmosferă de vis, cu foarte mult peste cea din Giulești, cred că orice fotbalist dorește să joace într-o astfel de atmosferă. E un derby, mereu îți dorești să câștigi un astfel de meci. Vrem să câștigăm și să aducem bucuria suporterilor", a zis Florin Răsdan pentru GSP.RO. 

Întrebat despre numărul mare de bilete vândute, fotbalistul spune că se aștepta la un asemenea interes: "Ma așteptam, joacă Steaua, ea mereu aduce lumea pe stadioane"

"Mi-aș dori să câștigăm ambele meciuri, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Până la urmă mai este până la meciul de play-off. Sper să intrăm bine în meciul de sâmbătă, să facem un meci bun, iar la final să câștige echipa mai bună" Florin Răsdan, fotbalist CSA Steaua

100.000 €este cota lui Florin Rasdan pe transfermarkt 


* Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
* Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
* În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.