Liga 1

EXCLUSIV Luat la rost de președintele lui Dinamo, Thiess îi răspunde ironic: "O să-i trimit un mail"

Alexandru David e omul de încredere al lui Ionuț Negoiță // FOTO: Cristi Preda

Articol de Victor Vrînceanu, Alin Grigore  —  miercuri, 11 aprilie 2018

Președintele lui Dinamo, Alexandru David, îi cere socoteală lui Adrian Thiess, după ulimele dezvăluiri făcute ieri de omul de afaceri.

"Rămâne cum am stabilit! Domnul Thiess să vină cu nume și prenume, nu cu povești cu șeici și emiri", a spus Alexandru David, președintele lui Dinamo, pentru GSP.ro.

Adrian Thiess i-a răspuns fără să stea pe gânduri oficialului de la Dinamo: "Nu cred că trebuia să-l informez pe domnul David personal. Eu n-am ce să comunic cu domnul David. Dacă ar vrea să-mi dea o replică, ar trebui să mi-o dea personal, nu în media.

Domnul David apare să-mi ceară nume și prenume de parcă ar trebui să le spun public. Pur și simplu ieri am dat o informație concretă și atât. Probabil că dacă-l văd că e așa de preocupat de chestiunea asta o să-i trimit CV-urile. O să i le trimit pe mail domnului David personal, să nu mai apară în presă".

Adrian Thiess a anunțat ieri, în exclusivitate pentru GSP.ro, că cel care vrea să cumpere clubul Dinamo e un misterios miliardar din Dubai. Lângă acesta ar urma să vină un fond de investiții britanic, care ar avea legătură cu un important club din Premier League.

"Până nu dezvăluie public numele celor interesați de Dinamo, orice apariție publică a domnului Thiess o consider inoportună și nu are nicio legătură cu o posibilitate serioasă de a tranzacționa clubul Dinamo"
Alexandru David, președinte Dinamo, pe 1 aprilie 2018

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.