Liga Campionilor

REAL MADRID - JUVENTUS 1-3 // VIDEO Visul lui Buffon, încheiat în cel mai trist mod cu putință » Decizia lui Michael Oliver care a îngropat o carieră colosală

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 12 April 2018

Gianluigi Buffon a fost eliminat pentru proteste la ultima acțiune a partidei din Real Madrid și Juventus, 1-3, după ce britanicul Michael Oliver a dictat o lovitură de la 11 metri pentru gazde.

Juventus Torino a fost la câteva secunde de a duce dubla manșă cu Real Madrid în prelungiri. O intrare nechibzuită a lui Benatia la Lucas Vazquez, la ultima acțiune a partidei, a schimbat tot.

Vezi aici penalty-ul și eliminarea lui Buffon!

Centralul Michael Oliver a dictat penalty și de aici a început totul. Buffon, cel mai experimentat fotbalist al campioanei Italiei, a tâșnit spre arbitru pentru a-i reproșa decizia. Britanicul l-a eliminat, cel mai probabil din cauza protestelor deplasate. Wojciech Szczesny nu a putut face nimic în fața execuției de killer a lui Ronaldo, iar visul lui Buffon de a-și încheia cariera cu singurul trofeu major care îi lipsește s-a terminat în cel mai urât mod cu putință.

Vezi și: VIDEO+FOTO Dramă totală pentru Juventus și Buffon! Tabloul semifinalelor Ligii Campionilor decis în ultima secundă după o decizie controversată

Liverpool, Real Madrid, AS Roma și Bayern sunt echipele calificate în semifinalele Ligii. Tragerea la sorți va fi vineri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.