Liga Campionilor

FOTO Imagine senzațională de la Bayern Munchen - FC Sevilla! Ce făcea Arturo Vidal în timpul meciului

FOTO: Twitter Footbal__Tweet

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 11 April 2018

Arturo Vidal, fotbalistul celor de la Bayern Munchen, nu a putut evolua în returul sfertului din Ligă cu FC Sevilla, 0-0, 2-1 la general, din cauza unei accidentări la genunchi.

Chillianul a fost prezent în tribunele de pe Allianz Arena, dar nu a fost prea atent la evoluția din teren a echipei sale. Acesta a fost surprins în timp ce urmărea în direct pe telefon duelul fostei sale echipe, Juventus, cu Real Madrid. 

Ba chiar a fost imortalizat de un fan în timp ce celebra cel de-al treilea gol reușit de torinezi pe "Santiago Bernabeu". Imaginea a devenit rapid virală pe rețelele de socializare.

Chillianul lui Bayern nu a avut însă prea multe motive de bucurie. Real Madrid a marcat în prelungiri golul care a trimis-o pe Juventus acasăm prin Cristiano Ronaldo (Detalii AICI).

Vidal (30 de ani) a evoluat pentru Juventus în perioada 2011-2015, perioadă în care a cucerit 4 titluri alături de "Bătrâna Doamnă".

Liverpool, Real Madrid, AS Roma și Bayern sunt echipele calificate în semifinalele Ligii. Tragerea la sorți va fi vineri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.