Liga Campionilor

REAL MADRID - JUVENTUS 1-3 // Cristiano Ronaldo, categoric după calificarea în semifinale: "Nu înțeleg de ce protestează la penalty. Dacă nu era faultat, Lucas dădea gol"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 12 April 2018

 Cristiano Ronaldo a marcat golul calificării din Real Madrid - Juventus, 1-3, dintr-un penalty contestat de oaspeți și consideră că faultul a fost evident.

"Am suferit mult, dar acest meci ne va servi drept lecție pentru a învăța că în fotbal nimic nu ți se dă cadou și trebuie să te bați până la final. Azi am fi putut marca de două ori, dar Buffon a jucat foarte bine. Suntem calificați pe merit.

Nu înțeleg de ce protestează la penalty. Dacă nu era faultat, Lucas dădea gol. Îl lovește din spate. În timpul meciului și Benatia, și ceilalți au făcut multe faulturi din spate. Așa joacă ei. Momentele de dinainte de a executa penalty-ul mi s-au părut eterne. Creștea tensiunea, dar m-am liniștit repede, pentru că știam că e un penalty decisiv. Mulțumesc lui Dumnezeu că am marcat și ne-am calificat.

În fotbal se poate întâmpla orice. Nu am jucat bine, trebuie să recunoaștem asta și să învățăm din greșeli", a declarat Ronaldo imediat după meci.

Liverpool, Real Madrid, AS Roma și Bayern sunt echipele calificate în semifinalele Ligii. Tragerea la sorți va fi vineri.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.