Liga 1

Îl forţează?

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pekarici ar risca să revină pe teren mai devreme de sfîrşitul lunii martie, dacă se va recupera rapid

Data de 9 martie, meciul cu Farul, din Ştefan cel Mare, ar putea constitui debutul oficial al lui Nino Pekarici în tricoul alb-roşu al "cîinilor". Şi asta fiindcă se estimează şi se speră, totodată, că sîrbul de 25 de ani va fi apt de joc mai devreme de finele lunii martie, aşa cum s-a spus imediat după vizita medicală de joi, ce a urmat accidentării din meciul cu Zalaegerszeg (2-1). În minutul 43 al acelei partide, Pekarici a suferit o entorsă la genunchiul drept şi i s-au recomandat apoi 10 zile de pauză totală.

Fundaşul înalt de 1,90 de metri va urma programul de recuperare fixat de cadrele medicale, dar imediat după această perioadă, mai exact lunea viitoare, de mîine într-o săptămînă, va începe alergările uşoare şi apoi antrenamentele. Doctorii i-au transmis fotbalistului că există posibilitatea să revină mai devreme în circuit fără a risca o recidivă. Fotbalistul a plecat ieri spre Novi Sad pentru a-şi aduce diverse lucruri personale.

Ultimele informaţii din cantonament
- Jucătorii se vor reuni astăzi, la ora 15:00, pentru a demara pregătirile primei runde a sezonului de primăvară, vineri fiind prevăzut meciul cu Ceahlăul.
- În condiţiile în care Miranda ratează prima etapă, fisură la pomete, 74 la sută dintre cei care au participat la un sondaj pe www.dinamovisti.ro au ales pe Dănciulescu şi Bratu ca fiind atacanţii cu care să se joace împotriva nemţenilor.
- Stoican este mulţumit de noul Dinamo: "Am căpătat încredere în noi, iar eşecurile ne-au sudat. Putem face surprize plăcute în primăvară, cel mai greu adversar sîntem tot noi, cei de la Dinamo. Doar dacă vom avea linişte la echipă, la club, vom avea succes!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.