Tenis

Serena Williams vrea să oprească supremația Simonei Halep! Și-a anunțat principalul obiectiv înainte de următorul turneu

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 12 April 2018

Americanca Serena Williams, 36 de ani, se pregătește intens pentru turneele din Europa de pe zgură. Fostul lider mondial a mărturisit într-un interviu pentru Bloomberg că își dorește foarte mult să-și recapete fizicul de dinainte de a deveni mamă.

"Partea mentală este una dintre cele mai importante componente ale jocului meu, dar și cea fizică este la fel de importantă. Acum câțiva ani mi-am dat seama pentru prima oară că trebuie să fiu mereu fit. Mi-am schimbat dieta, am făcut tot ce era nevoie. Iar acest lucru m-a motivat și mai mult", a spus deținătoarea a 23 de trofee de Grand Slam.

Americanca în vârstă de 36 de ani a jucat două turnee de la revenirea în circuit, Indian Wells, unde a pierdut în turul al treilea și Miami, unde a fost învinsă de la primul meci.

Următorul turneu pentru ea este cel de la Madrid, 5-12  mai, acolo unde principala favorită este Simona Halep, locul 1 WTA. Jucătoarea noastră a câștigat de două ori turneul, în 2016 și 2017.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.