Liga 4

CSA Steaua a ordonat demonstrație militară pe Arena Națională! 3 evenimente înaintea meciului cu Rapid și în timpul pauzei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 aprilie 2018

Partida dintre CSA Steaua și Rapid are loc sâmbătă, de la ora 19:45, în direct la TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO. Clubul Sportiv al Armatei a anunțat evenimentele dinaintea meciului, dar și din timpul pauzei. 

"Înainte de începerea jocului, 100 de mingi cu autografele eroilor de la Sevilla vor fi șutate către public de legendele steliste.

Tot un sportiv celebru al clubului Steaua București va da și lovitura de începere. Înainte de lovitura de începere, fanfara militară va intona imnul României.

În pauza meciului, spectatorii vor asista la o demonstrație de înaltă ținută oferită de Detașamentul Drill-Team al Brigăzii 30 Gardă "Mihai Viteazul".

Va fi pentru prima oară când detașamentul va prezenta un show la o partidă de fotbal", se arată în comunicatul trimis de CSA Steaua.


Detașamentul Drill-Team al Brigăzii 30 Gardă "Mihai Viteazul"

CLASAMENT LIGA A 4-A:

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.