Nationala

Lupescu contraatacă: "Am parcurs toate cele 42 de județe și nu-mi imaginam așa ceva!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 aprilie 2018

Ionuț Lupescu și-a terminat campania electorală și a tras concluziile. E dezamăgit de faptul că Răzvan Burleanu contraatacă în campanie cu tot felul de favoruri pe care le promite alegătorilor. 

"Cred că în ultimii ani Federația ne-a demonstrat că nu se pricepe la fotbal. Vă spun acest lucru după ce am colindat toată țara. Sunt lucruri care se puteau face ușor. E nepricepere, asta e clar, în plus au o ură față de oamenii din Generația de Aur.

Ei acum vin și promit tot felul de favoruri votanților, așa vor să câștige. Nu m-aș fi întors în țară dacă lucrurile mergeau bine. Îmi era foarte bine acolo. Am venit să-mi fac campanie pe banii mei. Nu vreau să implic UEFA într-o campanie cu un membru UEFA, actualul șef al FRF. De asta mi-am dat demisia de la UEFA. Vreau să redresez fotbalul românesc.

Am parcurs toate cele 42 de județe. Știam că și eu și colegii mei suntem iubiți. Dar nu-mi imaginam că lumea a lăsat totul pentru a veni lângă noi să ne arate că ne iubesc. Nu doar eu, ci și colegii mei care m-au însoțit, toți am simțit asta", a zis Lupescu la Realitatea.

Alegerile pentru șefia FRF au loc miercuri, 18 aprilie. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.