Liga 1

Îl acoperă pe Băluță în conflictul cu Mangia? Explicație ciudată pentru absența de la antrenamente

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 12 April 2018

Marcel Popescu, președintele Craiovei, a declarat în această seară că Alexandru Băluță nu ar fi fost trimis de Mangia la echipa secundă, în ciuda ieșirii nervoase de după meciul cu FCSB de luni, 0-2. Oficialul oltean neagă și existența sancțiunilor financiare aplicate împotriva unora dintre jucători.

"Nu, nu există sancțiuni. Rufele se spală în familie. Băluță are o presiune la coastă, probabil că își va reveni. Nu-l ținem ascuns, nu l-am trimis la batalionul disciplinar, nu e pedepsit.

Avem 28.000 de oameni care vin la meciurile de acasă, 3.000 de suporteri care vin după noi în deplasare. Suntem obligați să le spunem doar adevărul. Craiova funcționează, atmosfera nu a fost virusată sau alterată. Că nu suntem mulțumiți că nu jucăm cum jucam în octombrie e adevărat.

Sunt sincope în jocul echipei, iar toate aceste probleme se datorează tulburărilor interne care au repercusiuni în exprimarea echipei", a declarat Marcel Popescu, la TV Digi Sport.

Căpitanul craiovenilor, Alexandru Băluță, nu se mai antrenează cu prima echipă, miercuri făcând pregătirea separat. Încă de marți se luase decizia ca Băluță să fie scos din lot pentru meciul cu Poli Iași de sâmbătă, ca o măsură care să ateste că Devis Mangia a rămas șeful echipei. Totuși, sursele Gazetei afirmă că se va apela la "metoda Torje", în sensul că Alex va fi reprimit în lot pentru meciul de săptămâna viitoare cu Botoșaniul, de Cupă (detalii pe larg, aici)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.