Liga 1

EXCLUSIV L-a enervat pe Gigi Becali, dar nu iese din echipă! Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Dică + echipa pentru meciul cu Astra

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  vineri, 13 aprilie 2018

Budescu a surprins pe toată lumea la finalul meciului cu Universitatea, când l-a criticat dur pe Dică, după ce tehnicianul l-a schimbat la pauză. "Dacă se repetă un asemenea episod, o să vedeţi ce se întâmplă.

O să vedeţi. Dar să dea Dumnezeu să nu se mai întâmple. I-am zis lui Budescu «Bă, Steaua nu stă niciodată într-un singur jucător». Nu o să se mai întâmple un aşa episod", spunea Becali.

"Eu i-am zis, «Bă, dacă vrei să pleci, mai prinzi un contract bun». Mi-a zis «Nu, nea Gigi, nu cred că mai plec». I-am zis că poate să rămână până la finalul carierei la noi şi apoi să aibă o funcţie în conducerea clubului. Dar nu aşa, cum s-a comportat acum", a mai declarat patronul.

"O să se uite la televizor la fotbal"

Chiar dacă Becali a fost deranjat de declarațiile jucătorului pe care-l plătește cu 30.000 de euro lunar, Nicolae Dică nu-și va schimba planurile pentru meciul de luni seară cu Astra.

Tehnicianul a avut o discuție față în față cu Budescu, iar acesta a recunoscut că a greșit, iar Dică i-a reconfirmat că la Giurgiu va fi titular! "Pe mine cel mai mult m-a surprins declaraţia asta: «Mă simt folosit». Păi de asta te-am adus, să te folosim. Toată lumea l-a lăudat.

"Budi" va juca în continuare, sper să o facă foarte bine. El se va conforma deciziei antrenorului. Toată lumea trebuie să înţeleagă că echipa e în prim-plan! Sper că a înţeles că nu mai e la Giurgiu. Dacă nu a înţeles, o să îi mai dau nişte bani şi o să se uite la televizor la fotbal", a mai spus Becali la Digi. 

"Sunt un pic frustrat, mă simt folosit. Sunt jucător cu experienţă, nu merit să fiu schimbat la pauză. Și-au făcut treaba cu mine, după care m-au scos la pauză, nu am înțeles de ce. Nu este normal! Noi, jucătorii de 30 de ani, merităm puțin mai mult respect. Nu mă poți scoate la pauză" Constantin Budescu, mijlocaș FCSB

2.300.000 €este cota de piață a lui Budescu, cel care a marcat 12 goluri și a oferit 11 pase decisive în cele 30 de meciuri adunate în toate competițiile acestui sezon pentru FCSB

Cum va arăta FCSB cu Astra
Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Pintilii, Nedelcu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.